Azt írja az újság ... (Vasárnapi Délmagyarország 2012. júl. 8.)

"A KSH adatai szerint a tavalyi év nem a mi évünk volt. ...

Ez a Központi Statisztikai Hivatal által a héten kiadott Magyarország 2011 című kötet adataiból és elemzéseiből derül ki. ...

A népegészségügyi adatok szerint a lakosság egészségi állapota több területen is romlott. A teljes halálozási arány nálunk a 27 uniós ország átlagának a másfélszerese, a keringési betegségek miatti csaknem a duplája, míg a daganatok okozta halálozás 43 százalékkal haladja meg az uniós átlagot.
A százezer lakosra jutó, valamint ezen belül a keringési betegségek okozta halálozás az uniós országok azon negyedébe sorolja Magyarországot, amelyben a legtöbben halnak meg. ..."

Az Ön állapota milyen irányba mozdítja ezeket a statisztikai adatokat?

A megfelelő ismeretek nélkül bárki könnyen az "egészség alatti" állapotba kerülhet. Az életminőségének és várható élettartamának 60%-a mindenkinek a saját kezében van, attól függően, hogy milyen ételeket és étrend-kiegészítőket fogyaszt, illetve hogyan gondoskodik saját egészségéről.

A TIENS a hagyományos kínai egészségmegőrző kultúra tanításait és tapasztalait kamatoztatva Önnek is hatékony eszköz lehet az egészségesebb, harmonikusabb életre!
További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy térjen be Tréning Központunkba (Szeged, Ősz u. 5.)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr254651395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása