A TIENS legújabb termékei Magyarországon - DiCHO termékcsalád!

A DiCHO családbarát termékei természetes összetevőket tartalmaznak koncentrált formában a nagyobb tisztítási eredmények elérésére. Amellett, hogy otthona tiszta és csillogó lesz, hozzájárul a biztonságosabb és zöldebb környezethez.

DiCHO Mosogatószer: A kiváló tisztítóhatás mellett költséghatékony, víztakarékos, remek választás az Ön és otthona számára.

DiCHO Fehérnemű tisztítószer: Kimondottan a foltok eltávolítására és a baktériumok elszaporodásának megelőzésére fejlesztették ki. A különleges formula gyengéd az anyaghoz, a bőrfelülethez, gyengéden gondoskodik az Ön és családja komfortjáról. A kimosott ruha kellemesen lágy, puha tapintású, hosszú ideig megtarthatja antibakteriális hatását.

DiCHO Multifunkcionális tisztítószer: Egy olyan koncentrátum, melyet széles skálán tudunk tisztításra használni. Összetevői nem okoznak irritációt, nem mérgezőek, antibakteriális hatásúak és magas hatásfokú vegyületek. Az APG-k (alkil-poliglükozidok) növényi eredetűek, 100 %-osan természetesek és biológiailag lebomlóak.

Fontos Önnek a családja egészsége, környezetének megóvása?
Ismerje meg, használja Ön is a koncentrált formulájú DiCHO termékeket!

További információkért látogasson el honlapunkra, kérdése van vegye fel velünk a kapcsolatot, várjuk szeretettel személyesen TIENS Szeged Tréningközpontunkban (Szeged, Ősz u. 5.)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr775376097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása