"A szeretet adásának és elfogadásának a képessége őrzi a gyógyulás igazi titkát...

AZ EGÉSZSÉG GAZDAGSÁG: a jól megerősített immunrendszer kulcsa az egészség, az erős immunrendszer kulcsa pedig a BOLDOGSÁG. Az emberi tudatosság átalakulása arra szólít benneteket, hogy vállaljatok felelősséget az egészségetekért és a gyógyulásotokért, mert végső soron Ti vagytok a testetek és életetek felügyeletével megbízva!"
(forrás: internet)

"Az ember a saját egészségéért maga felelős, mindenkinek a saját kezébe kell venni. A felelősséget nem háríthatja át sem orvosra, sem természetgyógyászra.
Ahhoz, hogy  milyen utat választ, szintén a saját felelőssége mindenkinek, én a TIENS-t választottam és ajánlom mindenkinek!"  (Dr. Németh Mária szavai TIENS magazin 2012. dec.)

Mi örömmel segítünk Önnek a mindennapi jobb közérzetének kialakításában és megerősítésében.
Egészség és anyagi biztonság - a TIENS mindkét területre kínál lehetőséget bárki számára!

Ehhez néhány gondolatot olvashat honlapunkon is, illetve telefonon, email útján tegye fel kérdéseit, vagy személyesen látogasson el Tréningközpontunkba (Szeged, Ősz u. 5.).

Várjuk szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr24998165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása