"A szív-funkciókör a tűz változási szakaszához tartozik...A kínai világnézetben ... A napszakok közül a tűz a délnek felel meg, az évszakok közül pedig nyár derekának. Ezekben az időszakokban élvezhetjük a legragyogóbb fényt és a legnagyobb meleget. ... Aki nyáron a tűzzel összhangban él, a HKO (hagyományos kínai orvoslás) szerint védi a szivét...

A szív irányítja a vérkeringést, valamint testünk fontos szerveit és funkcióit. Felelős a teljesítőképességünkért, és meghatározza személyiségünk összetételét. Fejedelemként a funkciókörök között koordinálja minden aktív energiánkat, és konkrét irányt ad nekik. Az, hogy mely ötleteinket és terveinket valósítjuk meg ténylegesen, a szív-funkciókör határozza meg. Egyik legfontosabb jellemzője tudatunk tisztasága." (Dr. Fritz Fiedl: Kínai orvoslás a nyugatnak)

Bőven a nyár derekán tartunk, még mindig itt az idő, hogy a megfelelő TIENS termékek fogyasztásával kellően elősegítsük szervezetünknek - fő figyelmet fordítva a szívnek - az optimális működését.
Több termék közül kiemelten ajánlom az Omega-3 kapszulát.
"Az Omega-3 zsírsavak egyik jnótékony hatása a szív- és érrendszer megfelelő működésének biztosítása." 

Az Omega-3 kapszuláról bővebben olvashat a termékoldalon.
Természetesen ha kérdése van, kérem írjon nyugodtan (adja meg elérhetőségét), felvesszük Önnel a kapcsolatot, vagy látogasson el Tréning Központunkba!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr534700347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása