A TIENS Kína első magáncége, amely a Kínai Tudományos Akadémiával, az Egészségügyi Minisztériummal és a Táplálkozási Kutató Intézettel valamint más országok kutató intézeteivel karöltve dolgozza ki és valósítja meg újabb és újabb termékeit. Ennek során legfőbb tevékenysége az egészség helyreállítását és megőrzését szolgáló termékek gyártása.
A társaság a legújabb technológiák mellett az ősi kínai orvoslás receptjeit alkalmazza.
1998 óta a nemzetközi piacon van, világszerte 190 országgal áll üzleti kapcsolatban illetve 110 országban van leányvállalata vagy képviselete. Az európai piac még a legelején tart – amennyiben úgy dönt, elindíthatja határtalan saját üzletét. Több mint 16 millió tanácsadónak, vásárlónak kínál magas színvonalú életstílust az egészség, boldogság, szépség és gazdagság lehetőségével.
2002 novemberétől a világon elsőként az ENSZ program központjának korporációs tagja és az ENSZ hivatalos beszállítója.
A cég sikerének záloga az egészségmegőrző termékek piacán a termékei kitűnő minősége, amely megfelel a nemzetközi szabványoknak és rendelkezik az ISO9000-9002 minősítéssel.
Jelentős nemzetközi csapattal rendelkezik a kutatás és az innováció területén.
A cég alapelve egészséget ajándékozni az emberiségnek, a legjobb minőségű árut előállítani és tökéletesíteni a szolgáltatást.!

A TIENS Cégcsoport elnyerte „Az Év Kínai Márkája 2009” kitüntetést – ezzel Kína első számú egészségmegőrző márkájává lépett elő.
A cég alapítója és egyben vezetője Mr. Li Jinyuan, aki többek között:
- a Kínai Vöröskereszt vezetőségi tagja
- a Kínai Vállalkozók Nemzeti Tanácsának főigazgatója
- a Kínai Egészségügyi Társaság alelnöke
- a gazdasági életben elért eredményei alapján Kína 10 vezető üzletemberének egyike
- a Világ Legbefolyásosabb Kínai Üzletembere 2004-ben
- „Az Év Kínai Üzletembere” 2009-ben

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr164353607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása