"A mindennapi személyes kommunikációban az emberi testből a legnagyobb szerepet az arc kapja. Az arc mutatja legpontosabban érzéseinket, indulatainkat, és  az arc felel azért a bizonyos első benyomásért is.

A kínai arcolvasó módszer azonban ennél sokkal tovább megy: az ősi tudomány szerint az arc formájából, részeinek milyenségéből és egymáshoz való viszonyából nemcsak az illető ember természete állapítható meg, hanem egészségi állapota, múltja, jelene, és bizonyos fokig a jövője is.

A háromezer éves kínai arc-karakterisztika létrejöttéhez hozzájárult, hogy az ősi Kínában az orvosok nem a gyógyításért, hanem a páciens egészségének megőrzéséért kapták a pénzüket. Pontosan kellett tudniuk, hogy melyik embertől mire számítsanak: mivel a keleti gyógyászatokban a testi és a lelki eredetű betegségek, torzulások összefüggenek - a csí nemcsak az energiákat, hanem az érzelmeket is szállítja a testben..." (forrás: origo 2013. 09. 10.)

Tehát ha a szervezetünk működésében valahol torzulás van, az kihatással van külsőnkre, arcunk szépségére is!

A TIENS Belső szépség kapszula egy olyan kiváló készítmény, melynek segítségével - ahogy neve is sejteti - megőrízhetjük szervezetünk "belső szépségét". A TIENS Belső szépség kapszula fő alkotó eleme a csúcsminőségű répa kivonat, mely nagy mennyiségben tartalmaz értékes vitaminokat és ásványi anyagokat. Egy másik fontos összetevője a ginkgo biloba vagy páfrányfenyő, mely a keleti filozófiák szent növénye.

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!
Látogasson el Tréningközpontunkba, ingyenes tanácsadással várjuk szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr75505980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása