"Álmatlanság, gyomorégés, szívdobogás. S mégis: azzal kezdődik a reggelünk, hogy főni tesszük az "isteni nedüt". Félig még alszunk, amikor felhörpintjük; aztán délelőtt még egyet, s ebéd után, és délután és este. Mert az így szokás. Persze kétségtelen, hogy néha rá is szorulunk a kávéra. Egy-egy álmatlan éjszaka után vagy erősebb szellemi megterhelésnél. Vagy csak úgy gondoljuk? Egyszerűbb kávézni, mint úszni vagy futni, hogy felpezsdüljön a vér? Hát igen, egyszerűbb! Aztán a sok kávétól újra jön az álmatlan éjszaka, s napközben a feszültség, a gyomorremegés. Mindezt tudjuk, és mégis isszuk. ...  A kávé - szenvedély.
Mit tehetünk ellene? És kell-e tennünk? Vagy talán nem is "ellene" kell tennünk, hanem helyette valami mást fogyasztani? Valamit, ami hatásában épp olyan jó, de szerényebb, egészségesebb.
A teacserje leveléből készült ital fogyasztását az időszámításunk előtti 2700-as évekből eredeztetik ...
Európába egy Ekberg nevű hajóskapitány hozta 1763-ban, Magyarországon egy századdal később kezdett terjedni. Az otthon italának nevezték, nem sokkal később azonban elterjedt a vedéglátásban is.
Miért volt olyan kedvelt ital a tea, s miért az ma is?
Rendkívül gazdag íz-, aroma- és illóolajtartalma mellett vitamin, valamint ásványisó tartalma a szervezetnek hasznára van, és - bármily hihetetlen - az áhított koffeinhatással is rendelkezik.
Hatása ugyan nem olyan hirtelen jelentkezik, de tartósabb, elhúzódóbb. Ebben rejlik nagy előnye is a kávé hirtelen izgalmi állapotot előidéző, a szívnek, az érrendszernek káros hatásával szemben. ...
A teázás nyugalmat áraszt. Azt mondják, a teaivók kedélyes emberek." (forrás: Családi Lap)

A TIENS teakeverékek antioxidáns, méregtelenítő hatásúak.
Az A05 TIENS Teakeverék segíthet fenntartani a lipidek egészséges szintjét a szervezetben.
Az A17 TIANSHI Teakeverék élénkítő hatású, serkentheti a gondolkodást. Erősítheti a szervezet ellenállóképességét. Hozzájárulhat a test súlyának optimalizásához.
További, bővebb információkat a teákról a Tisztitó termékeknél olvashat!

Kérdése van írja meg, vagy tegyen látogatást személyesen Tréningközpontunkban!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr775054600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása