A franciák nem feltétlenül alacsony kalória és koleszterin tartalmú konyhájukról közismertek. Ám gazdag étrendjük ellenére még öregkorukban is ragyognak és duzzadnak az erőtől. Ezt a tényt nevezik a "francia titoknak".

A vörösbor - Franciaország egyik legkedveltebb itala, antioxidánsokat tartalmaz, amelyek elősegítik az immunrendszer normális működését. A TIENS Cholican kapszulát modern biotechnológiával, nagy gonddal állítják elő. A gyártáshoz kizárólag a legkiválóbb minőségű szőlőt használják. A kapszulák természetes módon járulnak hozzá az artériák egészségének megőrzéséhez, serkenthetik a vérkeringést és a zsírok anyagcsere folyamatait.
A szabadgyökök számos különböző úton juthatnak a szervezetbe: stressz, dohányzás, gyógyszerek, élelmiszeradalékok, röntgen sugarak, környezetszennyezés, és még sok más egyéb módon. A szabad gyökök okozta károkra az antioxidánsok jelentenek megoldást. Ezek az antioxidánsok biztosítják a test védelmi rendszerét a szabadgyökök támadásai ellen.

Jellemzői:

  • Természetes módon segítheti az artériák egészségét.
  • Erősítheti az általános jó közérzetet.
  • Antioxidáns hatású védelmet biztosít.
  • Jótékonyan befolyásolhatja a zsírok metabolizmusát.

A TIENS májusi akció keretében 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Cholican kapszulát!

Az akció a készlet erejéig érvényes, késlekedés nélkül rendelje meg MOST!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el személyesen Tréningközpontunkba!

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr465252905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása