Azt írja az újság (Vasárnapi Délmagyarország 2012. jún. 10.)

"Divat vagy szükségszerűség?
...
A szervezetünkben évente négy kilogrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel. Honnan erednek ezek az anyagok? Röviden: mindenhonnan. Elsősorban a környezetünkből, a levegőből, a vízből, valamint az elfogyasztott táplálékból, a ruházatból, a kozmetikumokból, a tisztítószerekből, gyógyszerekből, fogtömésekből, és még folytathatnánk. Ezek pedig nem légből kapott állítások, mert széles körű európai és amerikai felmérések támasztják alá, hogy szervezetünkben számtalan mérgező, nem lebomló, felhalmozódó és átörökíthető vegyszer található.

Ha ennek mindannyian ki vagyunk téve, akkor mi a megoldás? ...

Azt természetesnek tartjuk, hogy lakásunkat hetente kitakarítjuk, évente legalább kétszer pedig nagytakarítunk. Ugyanerre lenne szüksége a szervezetünknek is ..." 

Támogassa szervezete "takarítását", életmód változtatását TIENS étrend-kiegészítőkkel és Wellness készülékekkel.

Kérjen további információkat, igénye szerint korrekt, teljeskörű, személyre szabott tájékoztatást adunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr64588039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása