A kínai eredetű datolyát (jujubát) az elsők között hagyta jóvá a kínai állam, mint jótékony hatású élelmiszert. A modern orvostudomány szerint a jujuba bőséges mennyiségben tartalmaz vitaminokat, folsavat, vasat, tápértéke és gyógyhatása kiváló.
100 g friss jujubában 300-500 mg C-vitamin található, ami 70-80-szorosa az almában, és 100-szorosa a körtében fellelhető mennyiségnek. A jujubát ezért "természetes C-vitamin tabletta" néven is emlegetik.
A tudósok a közelmúltban fedezték fel a ciklikus AMP (adenozin-monofoszfát) molekula jelenlétét a jujubában. Ez az anyag fontos szerepet játszik a sejtek működésének és regenerálódásának serkentésében, ezzel fokozva a test fizikai teljesítőképességét.

Jellemzői:

  • Erősítheti az epét és a gyomrot.
  • Jótékonyan befolyásolhatja a vérkeringést.
  • Nyugtatóan hathat az idegekre.
  • Tökéletesen természetes és egészséges élelmiszer.

A TIENS-nél a májusi akció keretében 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Kínai Datolya (Jujuba) kivonatot!

Az akció a készlet erejéig érvényes, rendelje meg MOST!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!
Látogasson el személyesen Tréningközpontunkba, díjtalan tanácsadással segítünk Önnek is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr775252953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása