Stressz ellenes praktikák   - Természetgyógyász magazin 2012. június

"Fekve pihenni, ellazulni és edzeni minden erőlködés nélkül. Lehetséges ez? Igen, ez a titka a csi-gépnek, amely gombnyomásra egy aranyhal harmonikus mozgásával stimulál.

A csi-gép az egyik legsikeresebb wellness-készülék világszerte. ...sejtjeink oxigéntartalmának változása dönti el, megbetegszünk-e vagy egészségesek maradunk. Ez egyben a kifejlesztett berendezés különlegessége. Míg ide-oda ingatja testünket, fokozódik sejtjeink oxigénellátása, erősödik a csi (életerő). Számos tanulmány igazolja a készülék testre, lélekre és szellemre gyakorolt pozitív hatását. A lábak gépi ingatása az egész szervezetet stimulálja, egész testre kiterjedő masszázshoz hasonlóan. Ezáltal feloldódnak az energetikai blokádok, és mobilizálódnak a szövetekbe lerakódott salakanyagok. ...

A csi-géppel egyszerűen fokozható, növelhető az életenergia."

Jó közérzetéhez, esetleges problémáinak megelőzéséhez, szervezetének méregtelenítéséhez Ön is válassza a TIENS csi-gépet!!!

Honlapunk Készülékek menüpontjában a csi-gépről további információkat  olvashat, kérdése van írjon bizalommal vagy térjen be hozzánk személyesen!

Látogasson be Tréningközpontunkba (Szeged, Ősz u. 5.) és a készüléket személyesen ki is próbálhatja!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr824764100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása