Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a 21. század egészségmegőrző élelmiszerének nevezte a spirulinát. Természetes, emberi fogyasztásra alkalmas, valóságos tápanyagbomba.
Fehérjékben, gamma-linolsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag. A szervezetnek mindezekre szüksége van ahhoz, hogy fenn tudja tartani működésének egyensúlyát. ... Japánban a hosszú élet "szuperélelmiszerének" tartják. ...

A spirulinában fellelhető különleges és sokféle tápanyag teszi ezt a növényt a 21. század nélkülözhetetlen étrend-kiegészítőjévé.  (forrás: TIENS Termékkatalógus)

A TIENS júliusi akciós lehetőséget kihasználva szinte ajándékba viheti haza családjának a Spirulinákat!

Siessen, az akció már csak néhány napig tart!

A részleteket keresse az Akciók menüben, illetve látogasson el Tréningközpontunkba személyesen, várjuk szeretettel, ingyenes tanácsadással!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tiensalfa.blog.hu/api/trackback/id/tr215411724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása